fredag 17. desember 2010

Opplegg for JR i 2011

Organiseringen av JR-laget for 2011 begynner å falle på plass. På grunn av få spillere i A-gruppa, vil vi etablere en treningsgruppe sammen med Årvolls G16-lag. Vi er glade for å kunne presentere vår nye trener for denne gruppa: Romeo Gill. Romeo startet opp denne uka, så noen av dere har hilst på han allerede. Vi er veldig fornøyd med å ha fått inn en så dyktig og erfaren mann som Romeo.

Det er en del spillere i JR-alder som er i senior-stallen. Når vi spiller kamp, vil laget bli satt sammen av spillere fra treningsgruppe A og senior-laget. Kampleder vil være fra trener-teamet til senior. Romeo vil være kampleder for G16-laget.

Vi vil også fortsette med 2.-laget til JR, som i fjor. Her har vi ikke fått på plass trener enda, men vi jobber med saken.

Oppsettet for vinterserien (treningskamper for 1.-laget) er nå klart, se kalenderen. Første kamp er allerede søndag 9. januar.

Vi vil arrangere et møte med spillere og foresatte tidlig i JR for å diskutere det sportslige opplegget for neste sesong. Vi trenger å høre med spillerne om ambisjonsnivå o.l. før vi bestemmer hvor mange treninger vi skal ha i uka, og andre aktiviteter. Vi trenger også å få på plass ny lagleder for A-laget, og foresatte som kan bidra på treninger. Det er derfor viktig at vi får med mange foreldre på møtet!

Men nå tar vi ferie til over nyttår. God jul!