torsdag 30. desember 2010

Innkalling til spiller- og foreldremøte 95/JR

Vi innkaller til spiller- og foreldremøte for G95 og JRs treningsgruppe A. Vi møtes i klubbhuset ved kunstgresset på Årvoll onsdag 5. januar klokka 18:30. Møtet gjelder altså alle spillerne på 95 og de JR-spillerne som ikke er i Årvolls seniorlag eller på 2.-laget. Det er viktig at alle som vil spille fotball i Årvoll i 2011 kommer, eller gir beskjed med SMS til Ola på 481 55 622 om forfall. Husk også å gi beskjed om dette møtet hjemme, det er viktig at vi får med voksne som kan bidra rundt lagene i sesongen som kommer.

I 2011 vil vi altså ha en sammensatt treningsgruppe, med spillere fra G95 og JRs 1.-lag. G16 og JR vil spille kamper i serie og turneringer hver for seg. JR-laget vil bli forsterket med U20-spillere fra senior-stallen i kamper.

Hensikten med møtet er å bli enige om det sportslige ambisjonsnivået for begge lag og treningsgruppa samlet. Hvor mye tid vil dere bruke på fotball i året som kommer? Ønskene fra spillergruppa vil være utgangspunkt for de to lagenes sportslige planer for sesongen 2011.

Vi må også få kartlagt hvem som kan bidra i støtteapparatet rundt lagene. Begge lag trenger lagledere, og voksne som kan bistå Romeo på treningene. Vi håper å få med mange voksne i satsningen, slik at det ikke blir så mye jobb for hver enkelt.

Vel møtt!