lørdag 30. januar 2010

Treningsleir

20 spillere er påmeldt treningsleiren i Tyrkia. I tillegg reiser trener og lagleder for både A- og B-gruppa (Sean, Torbjørn B, Tom-Erik og Ola), samt tre herrer fra lagledelsen (James, Torbjørn E og Per). Det er også endel foresatte og søsken som blir med på turen, ved siste opptelling er de 10 i tallet. Oversikten over påmeldte finner dere her. Der er fremdeles noen endringer i deltakerlista, den vil bli oppdatert etterhvert som vi får inn bekreftelser på endringer. Treningsleiren blir organisert av SC Travel AS, ved Serdar Køylu. Det er James Neziri som er vår kontakt mot SC Travel, og alle henvendelser om reisen rettes til James (xhn@live.no / 918 86 823).

Avreise er fredag 26. mars klokka 15:50 fra Gardermoen med Turkish Airlines. Vi mellomlander i Istanbul på vei til Antalya. Dere må altså søke om fri én dag fra skolen. Hjemreisen er fredag 2. april klokka 07:25 fra Antalya, og det blir en ny mellomlanding i Istanbul før vi er hjemme i Oslo. Det er en liten mulighet for at avreisedagen blir flyttet til lørdag eller søndag, men tilsvarende forskyvning av hjemreisen. Vi vil i så fall få beskjed senest 1 måned før avreise.

Opplegget for treningsleiren blir tilsvarende det vi hadde i fjor, med to fotballøkter pr. dag. Vi regner også med å få til noen treningskamper. Vi skal også i år bo på Xhante Resort Hotel. Alle måltider og all transport fra vi forlater Gardermoen er inkludert i prisen.