søndag 6. november 2011

Fra spillermøtet

Vi takker for godt oppmøte til spillermøtet forrige uke, vi var ca. 15 spillere. Opplegget for sesongen 2012 blir slik:

  • Vi etablerer én treningsgruppe, og stiller med ett lag i seriespillet. Det ser ut som om vi skal får til en spillergruppe på ca. 15, så dette blir bra.
  • Romeo blir sannsynligvis trener, Ola lagleder.
  • Vi avslutter samarbeidet mellom Linderud og Årvoll, og spiller som Årvoll i 2. divisjon.
  • Det betyr at alle spillere som nå er medlemmer i Linderud, må melde overgang til Årvoll. Dette ordner vi etter hvert.
  • I tillegg til treningsgruppa, vil laget kunne forsterkes med spillere fra Årvolls seniorlag og G15 i kamper.
  • Noen av spillerne i JR-gruppa kan være aktuelle for kamper for seniorlaget.
  • Forutsetningen for å trene med Årvoll JR og spille kamper er at man betaler medlemskontingent til Årvoll IL (550,-) og treningsavgift for 2012. Treningsavgiften var 3.000,- i 2011. Faktura på begge disse kommer i god tid før seriestart.
  • Vi trener to ganger i uka frem mot jul. Treningene er på Årvoll kunstgress, mandag klokka 20:00 og torsdag klokka 20:00. Mandagstreningene er obligatoriske, torsdagstreningene er frivillige. Vi håper at flest mulig kommer på begge treningene.

Det er mulig det blir treningsleir i vår. I så fall sikter vi på Tyrkia i påsken. For å få til dette, må vi skaffe inntekter gjennom dugnader. Lagledelsen har ikke kapasitet til dette, så spillergruppa må ta ansvar. Den første dugnaden er allerede avtalt, sjekk Facebook-gruppa. Inntektene fra dugnadene blir fordelt på de som deltar, og vil trekkes fra egenandelen for treningsleiren til den enkelte.

92-spillerne er i utgangspunktet for gamle til å spille JR-fotball neste år. Alle som ønsker det, kan fortsette å trene med JR-laget. Vi kan bruke en eller to overårige spillere i kamper, og blir vi flere kan vi rotere på hvem som spiller. Men merk at hvis man spiller som overårig, kan man ikke spille i egene aldersklasse samme sesong! Årvoll har også et 2.-lag i 8. divisjon, som gjerne tar i mot nye spillere. De trener en gang pr. uke. Kontakt Ola dersom du kunne tenke deg å spille for dette laget.