tirsdag 23. februar 2010

Betaling for treningsleir

Vi skal betale for treningsleiren i Tyrkia. Betalingen må være inne på vår konto fredag denne uka, den 26. februar. Betaling for alle, også voksne og søsken som skal være med, overføres til klubbkassa vår. Kontonr. er 0539 70 70273. Oversikten over hvor mye dere skal betale finner dere i denne tabellen.

Husk å merke betalingen med navn på de(n) som reiser og "Tyrkia 2010". Det er viktig at alle betaler i tide. Husk derfor å gi beskjed hjemme med én gang! Og så gleder vi oss til treningsleir på varmere breddegrader....

Beløpet helt til høyre i tabellen viser hva den enkelte skal betale nå. Dette beløpet forutsetter at dere har betalt depositum (eller trukket dette fra oppsparte dugnadsmidler). Om det er noen som ikke har betalt depositum, må de sende melding om dette til Ola på 481 55 622. Vi kommer til å sjekke dette i etterkant. Beløpet til venstre i tabellen viser hvor mye den enkelte hadde på sin "dugnadskonto" etter at depositum på 1.500 var betalt. De tre neste kolonnene viser hva dere har tjent på dugnadene i vår (2 x Candy King og rydding på jobben til Ola). De foresatte som har vært med på dugnader har tjent opp til sine barns konti, dette beløpet er vist i kolonnen "Overført fra foresatt". Hvis du har spørsmål om regnestykket kan du kontakte Ola.